Travel theme: Enlightened

Travel theme: Enlightened

Ailsa throws in a helping hand for us all who are both low and high these days. The world is so troubled and it is impossible not to get depressed by the news received every day. Let us all try to muster some hope, some enlightened thoughts and deeds – we need Peace, Love  and Compassion on Earth.

In the header, two old gentlemen walking in Segovia.

Favorithundbilder 027

Love – my son and his dog

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Love – my two children

 317

Love – parent and child

Dubbelporträtt2Love – drawing by my daughter of two of her friends

Love – still hiking together

14 reaktioner på ”Travel theme: Enlightened

    • Det gör hon.. men skriver mest fanfiction. Hon har många läsare över hela världen. Sysslar med kläder också – syr och skapar…men det hinns lite mindre nu med intensiva studier. Hon kommer nog aldrig att sluta helt i alla fall.

      • Oj, en allkonstnär med andra ord som skapar. Jag kan tänka mig att du varit en bra inspirationskälla. Vad roligt att vara bra på så många olika saker, du måtte vara stolt 😀

      • Jo…det är jag ju. Båda barnen är lagda åt det hållet. David gör grafisk konst och båda tog beställningar förut. David gör det fortfarande för han pluggar inte nu längre. Det är roligt att människor tar tillvara sina gåvor. Alla är vi bra på något!

      • Jaha, vad roligt att båda är inne på det konstnärliga (tycker jag som är intresserad 🙂 )
        Visst är det härligt när de vågar och får möjligheten att göra just det vi är bra på. Önskar att världen vore lite mer tillåtande där och inte så trångsynt som den många gånger kan vara.

      • Jag håller helt med. Sen är jag väl en ganska traditionell mamma…och önskar att de utbildar sig och har ett yrke att försörja sig på också…Dottern är på väg, men sonen vill nog bara jobba just nu.

      • Som mamma är det ju ändå ganska självklart att man vill att ens barn ska ha sin framtid säkrad också, det ingår ju 🙂
        Sen måste jag bara tillägga att jag tycker så mycket om dig!! Du har ett hjärta som går igenom nätet och ut till mottagarna 🙂

      • Men Lena..nu blev jag både rörd och glad…tack! Så härligt! Jag tycker mycket om dig också – du är härligt spontan och rakt fram. Och vågar så mycket experimentera! Jag önskar dig en fin söndag💚

  1. Pingback: Travel Theme-Enlightened – WoollyMuses

Halva verket är läsarens - så, vad säger Du? As the second half is the reader's - I'd love to have Your line!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.