WPC: Waiting

From Cheri – a wish for us to show ”waiting”. I am just filling in what she already started…because noone can do the waiting business like a dog can!

In the header, sweet Seonaid’s (my Scottish blogger friend at Breathofgreenair) two bearded collies, and down under my own Mille.

 

25 reaktioner på ”WPC: Waiting

   • Åh, så ljuvligt! Vem är det…? Hund eller katt eller annat? Ras? Nyfiken! Jag vill ha en hundkompis till Totti nu när Mille är borta. Vi är inne på det innan Totti blir för gammal.

   • Det är en liten Basenjtik. Hon måste vara 15 veckor innan vi kan ta henne till Malta. Hade gärna hämtat hem henne tidigare men följer hennes framsteg på uppfödarens facebook.

   • Ah, fina, men jag kan inte så mycket om dem. Lagom storlek. En urhund som kräver att man gör rätt från början har jag läst. Mycket motion, och så kan den inte skälla utan gör andra ljud. Har du haft basenji innan?

   • Nej, men har läst en hel del om rasen och den känns rätt för oss. Det stämmer att den inte kan skälla men gala som en tupp 😉 Nej, men de har lite olika ljud vilket varierar från hund till hund. Inget som oroar däremot hade jag gärna haft den från idag då den blir 8 veckor gammal vilket är lagom för att börja lite försiktigt med träning. Nu får jag lita på uppfödaren vilket jag också gör.

   • Skönt att ha valt en pålitlig uppfödare! Här hemma är det mycket just nu om lagottos. De har blivit för populära – med alla nackdelar som följer….Att välja en klok uppfödare är ännu viktigare nu. Det får hellre kosta mer pengar och möda. Förstår om du hade velat ha henne tidigare! Lycka till – hoppas hon kommer att synas på bloggen😉

   • Lagottos, en ny ras för mig men det finns ju ganska så många. Ganska så säker på att vår nya familjemedlem kommer att få ta lite plats i bloggen så småningom 😀 Tack för givande kommunikation Leya!

 1. Pingback: Waiting: seals | What's (in) the picture?

Halva verket är läsarens - så, vad säger Du? As the second half is the reader's - I'd love to have Your line!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.