# 305 Sångfågel – Song-bird (73/365)

Min favoritfågel är rödhaken. En liten, knubbig och oförvägen fågel som gärna följer mig ute i trädgården på sommaren och sitter och tittar in genom mitt fönster på vintern. Sången är flöjtande och mjuk, och hans uppmärksamma knäppande är både hemtrevligt och vänskapligt. Han är omskriven i folktro, sagor och legender. Ofta som en lyckobringare och beskyddare. Min mormor hade en sådan vän i sin trädgård, som följde henne troget i utomhussysslorna.

My favourite bird is the Robin. His friendly company is there summer as winter. His song is soft and flute-like, and his clicking sound of warning meets anyone who appears too suddenly or too close. Here he is watching me through the window with his big round eyes.

Annonser

9 comments on “# 305 Sångfågel – Song-bird (73/365)

  1. Reblogga detta på Ta hendene til din kjære – se på dem og hold dem hardt Disse hendene skal du følge, leie og lede. Du skal få føle på varmen fra dem og kjenne en inderlig glede. De skal stryke deg og de skal holde rundt deg – de er ikke skapt for å såre i vrede For du skal ikke alene mer vandre. De skal klemme og kose og aldri klandre De skal skjerme deg for det du ikke selv ser. De skal elske og aldri forakte – bare hjelpe når du ber. Disse hendene skal jobbe for at dere skal få det godt De skal gi – og du skal takke for det du har fått. De skal tvinnes sammen i kjærlighet og være ømme og gode og et tegn på inderlighet Hendene du holder er sterke og unge De skal gjennom mye for din skyld når dagene er tunge De skal stryke og klemme og være gode og fromme De skal ruske i ditt hår og takke når dagen er omme Disse hendene skal følge deg gjennom livet. De skal holde fast ved deg og verne om samlivet De skal være hos deg når alle andre har gått De skal aldri slippe men holde fast og tørke tårer når du har grått. Hendene skal bære din ring med rette Den skal skinne og for alle berette Jeg elsker deg! – kan den bekjenne Det er bare en som har maken til denne En dag er hendene blitt ru og grå Hver fure og rynke forteller om livet som bak dere lå Dere kan minnes den dagen i dag – da et livslangt bånd Ble knyttet Og fra denne dag dere gikk Hånd i hånd. och kommenterade:
    Kjempe flott blogg med en herlig dame. Herlige fortellinger og bilder💖 anbefaler at alle som liker fine bilder og gode tekster tar turen innom denne😊
    ❤️Lisa

Halva verket är läsarens - så, vad säger Du? As the second half is the reader's - I'd love to have Your line!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s